ΠΡΟΪΟΝΤΑ : 0
ΣΥΝΟΛΟ : 0,00

Η Εταιρία


Χάρη στην πολυετή της πείρα, την τεχνογνωσία, την υπευθυνότητα, και την αξιοπιστία της στην αγορά, η εταιρεία ΣΑΛΛΗΣ ΧΡ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  είναι γνωστή σαν μία από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες στον αγροτικό τομέα και διαθέτει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε να εξυπηρετήσει όσο το δυνατό καλύτερα και γρηγορότερα τους πελάτες της.

Πελάτες μας είναι σήμερα άτομα που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα, στην μελισσοκομεία,  αγρότες, καθώς και εταιρίες που ασχολούνται με το αστικό πράσινο. Επίσης, πελάτες μας είναι ακόμα και άνθρωποι που ασχολούνται ερασιτεχνικά με την γη.

 Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξιδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται για την αξιοπιστία και φερεγγυότητα της καθώς επίσης και για την ποιότητα και ανθεκτικότητα των προιόντων της και για την αποτελεσματικότητα των εργασιών της.

Στόχος στην προσπάθειά μας είναι να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα προϊόντων σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές αλλά και άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η επιχείρηση ΣΑΛΛΗΣ ΧΡ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης ανοίγει τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά και μέσω του διαδικτύου με την δημιουργία του sallis.gr προσδοκώντας να δώσει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας, των προϊόντων και των έργων της.

Έχουμε την δυνατότητα να διαθέσουμε στην ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων (σήμερα περίπου 790  κωδικοί με στόχο να ξεπεράσουν τους 2000 σύντομα).

Τα χαρακτηριστικά στοιχεία που διέπουν τις αγορές μέσω της sallis.gr:

  • Γρήγορη εξυπηρέτηση σε συνεργασία με τις πιο γνωστές μεταφορικές όπως:

SPEEDEX, Ταχυμεταφορά ΕΛΤΑ, ACS

  • Εγγύηση και το service όπου αυτά απαιτούνται.
  • Δυνατότητα άμεσης πληροφόρησης με e-mail στο [email protected]   Αποστολή newsletters στα μέλη μας με ενημέρωση των μελών για τα νέα προϊόντα και τις σημαντικές  προσφορές μας.

Όλα τα παραπάνω πιστεύουμε ότι θα σας κάνουν να έχετε το sallis.gr σε πρώτη προτίμησή σας, να εγγραφείτε μέλη και να προχωρήσετε σε αγορές των προϊόντων που χρειάζεσθε στη δουλειά σας ή την ενασχόλησή σας με τη γη.

                                   

 ΚΟΜΒΟΣ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ

ΤΗΛ.: 2381096350

FAX.: 2381096350

[email protected] 


active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης