ΠΡΟΪΟΝΤΑ : 0
ΣΥΝΟΛΟ : 0,00

Ιστορικό

Η εταιρία ΣΑΛΛΗΣ ΧΡ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ δραστηριοποιείται στον αγροτικό χώρο από το έτος 1997.

Ξεκίνησε την δραστηριότητα της σε ένα μικρο χώρο 100  τ.μ. Καθότι ανοδική η πορεία της το 2005  μίσθωσε  κατάστημα 200   τ.μ για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της,  και ταυτοχρόνως ίδρυσε το πρώτο της υποκατάστημα στην Πέλλα. Το 2009 επένδυσε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 900 τ.μ σε οικόπεδο 5.600  τ.μ, στον Κόμβο Γυψοχωρίου, ειδικά σχεδιασμένες ώστε να διαχειρίζεται με άμεσο και γρήγορο τρόπο την μεγάλη γκάμα των προϊόντων, που διαθέτει στην αγορά. Το 2011 ιδρύει το δεύτερο υποκαταστημά της στην Έδεσσα. Στην επιχείρηση απασχολούνται 2 Γεωπόνοι και 2 Τεχν.Γεωπόνοι.

Η εταιρία μας προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να διαθέσει τα ποιοτικότερα προϊόντα της αγοράς στις καλύτερες δυνατές τιμές. Διαθέτουμε όλα τα  μελλισοκομικά είδη,  μηχανήματα κήπου και δάσους, είδη προστασίας εργαζομένων, συστήματα άρδευσης, και αλλά γεωργικά και κηποτεχνικά εφόδια.

Συνεργαζόμαστε με τους εγκυρότερους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Εταιρίες όπως η ANEL, STIHL, VIKING, Oleo Mac, Black & Decker, Hitachi, BAHCO, FELCO, Agrodrip ΑΕ,Παπαοικονόμου ΑΒΕΕ, PANOPLY, Venitex, Tiger Steel κ.α. μας υποστηρίζουν τεχνικά, ώστε να προκύπτει το μέγιστο όφελος για τον πελάτη μας.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε οποιαδήποτε σημείο μας στο ζητήσουν οι πελάτες μας.

Sallis

Tel:+30 2381096350, Fax: +30 2381096350

Email:  [email protected]

Web: www.sallis.gr


active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης